Ağrı Basın

Müdür Kökrek, Kumlugeçit Genç Demokratlar Derneği İlkokulu'nu Ziyaret Etti

Ağrı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, il merkezinde bulunan Kumlugeçit Genç Demokratlar Derneği İlkokulu'nu ziyaret etti.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, Kumlugeçit Genç Demokratlar Derneği İlkokulu'nu Ziyaret Etti

Kökrek'in ziyaretine Milli Eğitim Şube Müdürü Atilla Aslan da eşlik etti.

Okula gelen Kökrek, okul yöneticileri tarafından karşılandı ve okulun genel durumu, eğitim materyalleri, öğrenci sayısı ve başarı durumu hakkında detaylı bilgi aldı.

Kökrek, okulu gezerek sınıfları inceledi ve öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilere başarılar dileyen Kökrek, onların eğitimleri konusunda motivasyon sağlamaya çalıştı. Öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Kökrek, eğitimin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun yönlendirilmeleri gerektiğini ifade etti: “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu yüzden eğitiminize çok önem verin. Hayallerinizi gerçekleştirmek için çok çalışın. Biz de sizlere her türlü desteği vermeye hazırız.”

Kökrek, ziyaretin devamında öğretmenlerle bir araya geldi ve öğretmenlerin istek ve taleplerini dinledi. Mesleki gelişimlerine önem veren Kökrek, öğretmenlere teşekkür ederek, şunları söyledi: “Öğretmenlerimiz bizim en değerli varlığımız. Onların motivasyonu ve başarısı, öğrencilerimizin de başarısını etkiliyor. Bu yüzden öğretmenlerimizin mesleki gelişimine önem veriyoruz.”

Ziyaretin sonunda Kökrek, okul yöneticilerine ve öğretmenlere başarılar dileyerek, okul ziyaretlerinin devam edeceğini ve eğitim kalitesini artırmak için çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.