Ağrı Basın

Ağrı Valisi ve Eşi, Kadın Hakları ve Eğitimde İlginç Projelerle Fark Yaratıyor

Ağrı

Ağrı Valisi Mustafa Koç ve eşi Neslihan Gül Koç, eğitimden kadın haklarına kadar geniş bir yelpazede örnek çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ağrı Valisi ve eşi hayatlara dokunuyor

Özellikle okula devam etmeyen kız çocukları ve devamsızlık yapan öğrencilerin tekrar eğitime kazandırılması, sokakta çalışan ve madde bağımlısı olan çocuklar ile kadınlar için çözüm yollarının bulunması amacıyla kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği yapıyorlar.

Vali Koç'un eşi Neslihan Gül Koç, İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda, kurumlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelerek kadınların ihtiyaçları, sorunları ve çözüm yollarını ele alan yeni bir proje başlattı. Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, paydaşlarla birlikte yürütülecek projelerle kadınların hayatlarını olumlu yönde etkilemeyi hedefliyorlar.

Neslihan Gül Koç, toplantıya katılanlara teşekkür ederek, paydaşlarla birlikte yeni projelerde çalışacaklarını vurguladı. Ağrı Valisi Mustafa Koç ise eşiyle birlikte yaptıkları çalışmaların önemine değinerek, eğitim, kadın, çocuk, gençlik gibi konuların öncelikleri olduğunu belirtti.

Sorunların tespiti ve çözüm üretme konusunda kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile iş birliği içinde olduklarını söyleyen Vali Koç, Ağrı'nın kalkınması ve gelişmesi için birlikte çalıştıklarını ve bu çabaların meyvelerini almaya başladıklarını ifade etti.

Vali Koç, Ağrı halkının desteği ve duasının kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak, bu çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.