SON DAKİKA
--:--:--
USD49,95EUR55,80ALTIN6.224,93Agri9° Bulutlu1:59ÖĞLE'YEKALAN SÜRE
Ağrı

Ağrılı Şampiyon Sporculara Valilikte Tebrik

Ağrı Valisi Önder Bozkurt, ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece alan sporcuları ve antrenörlerini makamında ağırladı.

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Ağrılı Şampiyon Sporculara Valilikte Tebrik

Ağrı’nın Gururu Olan Sporcular Valilikte Ağırlandı

Önder Bozkurt, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda önemli dereceler elde ederek kenti başarıyla temsil eden sporcular ve antrenörlerle bir araya geldi. Valilik makamında gerçekleşen buluşma, genç sporcular için hem moral hem de motivasyon kaynağı oldu.

Programa Ahmet Çelebi ile Cemil Budak da katıldı. Farklı branşlarda başarı elde eden toplam 32 sporcu ve antrenör, kazandıkları madalyalarla Ağrı’ya yaşattıkları gururu paylaştı.

44 Madalya ile Büyük Başarı

Sporcuların katıldıkları organizasyonlarda elde ettiği başarılar dikkat çekti. Ağrılı sporcuların toplamda 8 altın, 17 gümüş ve 19 bronz madalya kazanması kentte büyük sevinç oluşturdu.

Başarıların tesadüf olmadığını vurgulayan yetkililer, sporcuların yoğun antrenman süreçleri, disiplinli çalışmaları ve antrenörlerin özverili katkıları sayesinde önemli dereceler elde edildiğini ifade etti.

Gençlere Spor Mesajı

Ziyarette konuşan Vali Önder Bozkurt, gençlerin sporla iç içe yetişmesinin hem bireysel gelişim hem de toplumsal başarı açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Sporun disiplin, özgüven ve mücadele ruhu kazandırdığına dikkat çeken Bozkurt, gençlerin farklı branşlarda elde ettiği başarıların Ağrı adına gurur verici olduğunu söyledi.

Sporcuları ve antrenörlerini tek tek tebrik eden Bozkurt, gençlerin sportif başarılarının artarak devam etmesi için devletin tüm imkanlarıyla destek vermeyi sürdüreceğini ifade etti.

Destek Çalışmaları Sürecek

Gerçekleştirilen görüşmede, kentte yürütülen sportif faaliyetler ve gençlerin spora yönlendirilmesine yönelik projeler de değerlendirildi. Kurumlar arası koordinasyonla sürdürülen çalışmalar sayesinde daha fazla gencin sporla buluşturulmasının hedeflendiği belirtildi.

Ağrı’da son dönemde farklı branşlarda gelen başarıların, gençler arasında spora olan ilgiyi artırdığı gözlemlenirken, sporcuların elde ettiği dereceler şehirde büyük takdir topladı.

Yorum Yap

Benzer Haberler

Tümü
Gürbulak’ta Valizlerin Plastik Aksamına Gizlenmiş Uyuşturucu Yakalandı
Gürbulak’ta Valizlerin Plastik Aksamına Gizlenmiş Uyuşturucu Yakalandı
Ağrı’da 10 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi, 16 Kişi Yakalandı
Ağrı’da 10 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi, 16 Kişi Yakalandı
Ağrı Valisi Bozkurt Kaymakamlarla Önemli Konuları Görüştü
Ağrı Valisi Bozkurt Kaymakamlarla Önemli Konuları Görüştü
Ağrı’da 30 Ekim Akşamı Ekranlar Kapanıyor, Kitaplar Açılıyor
Ağrı’da 30 Ekim Akşamı Ekranlar Kapanıyor, Kitaplar Açılıyor
Diyanet’in saha programı Ağrı’da: Din görevlileriyle istişare
Diyanet’in saha programı Ağrı’da: Din görevlileriyle istişare
Ağrı’da Emine Tayhan’ın Vefatı Ailesini Yasa Boğdu
Ağrı’da Emine Tayhan’ın Vefatı Ailesini Yasa Boğdu
Ağrı'nın Haber Sitesi
Ağrı Basın

Ağrı Basın, Ağrı ve ilçelerinden son dakika haberlerini, yerel gelişmeleri ve Türkiye gündemini tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla okuyucularına ulaştırır. Sitede yayımlanan köşe yazıları ve yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.

© 2026 Ağrı Basın. Tüm hakları saklıdır. Tarafsız İlkeli Habercilik