Patnos Belediyesi Eş Başkanları gözaltına alındı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde yürütülen soruşturma kapsamında HDP’li Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve Eş Başkan Müşerref Geçer gözaltına alındı.

Patnos 09.06.2023, 14:56 Yüksel Aslan
Patnos Belediyesi Eş Başkanları gözaltına alındı

Ağrı Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele ekipleri tarafından 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

HDP'li Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve Belediye Eş Başkanı Müşerref Geçer'in de bulunduğu toplamda 5 kişi gözaltına alındı. Operasyonun nedeni henüz açıklanmadı.

Ağrı Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele ekipleri tarafından 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. HDP'li Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve Belediye Eş Başkanı Müşerref Geçer'in de bulunduğu toplamda 5 kişi gözaltına alındı. 

EMRAH KILIÇ VE MÜŞERREF GEÇER NEDEN TUTUKLANDI?

Ağrı merkezli toplam 4 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda; aralarında HDP belediyesi olan Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve Belediye Eş Başkanı Müşerref Geçer'in de bulunduğu toplamda 5 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Henüz konuya ilişkin olarak bir açıklama gerçekleştirilmedi.

Yorumlar (0)