Ağrı’da Karda Mahsur Kalan Vatandaşlar ve Ekipler Kurtarıldı
Ağrı’nın Patnos ilçesinde elektrik arızasını gidermek için yola çıkan ekipler ve vatandaşlar, yoğun kar yağışı nedeniyle mahsur kaldı. İlçe Özel İdare ekipleri 3 saat süren çalışmayla yolu açarak kurtarma operasyonunu tamamladı.
Ağrı’da Kar Yağışı Nedeniyle Mahsur Kalan Vatandaş ve Ekipler Kurtarıldı
Ağrı’nın Patnos ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan elektrik arıza ekipleri ve vatandaşlar, İlçe Özel İdaresi ekipleri tarafından kurtarıldı.
Armutlu Köyü’nde meydana gelen elektrik arızasını gidermek için yola çıkan Aras Elektrik Dağıtım Şirketi çalışanları, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolda ilerleyemedi.
Aynı bölgede köyden ilçe merkezine gitmeye çalışan bazı vatandaşlar da kar nedeniyle yolda mahsur kaldı.
İlçe Özel İdaresi ekiplerine yapılan yardım çağrısı üzerine bölgeye karla mücadele ekipleri sevk edildi.
İş makineleriyle yaklaşık 3 saat süren yoğun çalışmanın ardından yol ulaşıma açıldı ve mahsur kalan vatandaşlarla teknik ekipler güvenli bölgeye ulaştırıldı.
Yetkililer, olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunarak, acil bir durumda ilgili birimlerle iletişime geçmeleri gerektiğini belirtti.