Patnos’ta Atatürk Mahallesi’nde Yollar Yenileniyor

Patnos’ta Atatürk Mahallesi 108 Sokak’ta yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor. Başkan Abdulhalik Taşkın, çalışmaları yerinde inceledi.

Patnos 06.09.2026, 12:32 Yüksel Aslan
Patnos’ta Atatürk Mahallesi’nde Yollar Yenileniyor

Ağrı’nın Patnos ilçesinde mahallelerin ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik belediye çalışmaları devam ediyor. Patnos Belediyesi ekipleri, Atatürk Mahallesi 108 Sokak’ta yol ve kaldırım yapım çalışmalarını sürdürürken, Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın da çalışma alanına giderek ekiplerden bilgi aldı.

İlçede daha düzenli, modern ve güvenli ulaşım alanları oluşturulması amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında hem araçların kullanacağı yolun hem de yayaların kullanımına sunulacak kaldırımların yenilenmesi hedefleniyor.

Başkan Taşkın çalışmaları sahada inceledi

Atatürk Mahallesi’ndeki çalışma alanını ziyaret eden Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde takip etti.

Ekiplerin yürüttüğü çalışmaları inceleyen Taşkın, gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Mahallelerde gerçekleştirilen altyapı ve ulaşım çalışmalarının günlük yaşam açısından önemine dikkat çeken Taşkın, belediye ekiplerinin ilçe genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

108 Sokak’ta yol ve kaldırımlar yenileniyor

Atatürk Mahallesi 108 Sokak’ta yürütülen çalışma yalnızca yol yapımıyla sınırlı kalmıyor. Yolun yanı sıra kaldırımların da yenilenmesiyle birlikte sokakta daha düzenli bir ulaşım alanı oluşturulması amaçlanıyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla araç trafiğinin daha düzenli hale gelmesinin yanı sıra yayaların da daha güvenli ve rahat bir şekilde hareket edebileceği bir sokak düzeninin ortaya çıkması bekleniyor.

“Daha modern ve güvenli sokaklar için çalışmalarımız sürüyor”

Çalışma alanındaki incelemelerinin ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, Patnos’un mahallelerinde sürdürülen çalışmalara ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Daha modern ve güvenli sokaklar için çalışmalarımız hız kesmeden sürüyor. Mahallemizde devam eden yol ve kaldırım yapım çalışmalarını bizzat yerinde inceledim. Memleketimize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.”

Patnos’un farklı noktalarında çalışmalar devam ediyor

Patnos Belediyesi, ilçe genelinde ihtiyaç tespit edilen cadde ve sokaklarda ulaşım altyapısının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Atatürk Mahallesi 108 Sokak’ta devam eden yol ve kaldırım çalışmasının tamamlanmasıyla bölgenin ulaşım koşullarının iyileştirilmesi ve mahallenin daha düzenli bir görünüme kavuşması hedefleniyor.

Yorumlar (0)