Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde gümrük sahası içinde bir çekiciye bağlı dorsede yapılan aramada, 9 kilo 776 gram metamfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ağrı’da 9,7 kilogram metamfetamin ele geçirildi
Valilik tarafından yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı, Gümrük Muhafaza ve Gümrük KİM personelleri ile birlikte Doğubayazıt ilçesinde, gümrük sahası içerisinde bir çekiciye bağlı dorsede arama yaptı.
Yapılan aramada, konserve kutuları içerisine saklanmış şekilde daralı ağırlığı toplam 9 kilogram 776 gram olan metamfetamin ele geçirildiği bildirildi.
Olayla ilgili olarak bir şüpheli şahıs gözaltına alındı.






















Ağrı Basın, Ağrı ve ilçelerinden son dakika haberlerini, yerel gelişmeleri ve Türkiye gündemini tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla okuyucularına ulaştırır. Sitede yayımlanan köşe yazıları ve yorumların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Yorum Yap