Ağrı Basın

Tutak'ta 4-6 Yaş Kur'an Kursları 10. Yıl Etkinliğine Yoğun İlgi

Tutak

Tutak İlçe Müftülüğüne bağlı Fatih ve Gönül Bahçesi 4-6 Yaş Kur'an Kursları tarafından "Mezunlarımızla Buluşuyoruz"  sloganıyla 10. Yıl etkinliği düzenledi.

Tutak İlçe Müftülüğünün düzenlediği 4-6 Yaş Kur'an Kursları 10. Yıl Etkinliğine Yoğun İlgi.. 

2013 yılından bu yana 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında eğitim gören mezun öğrencilerin de davet edildiği programa İl Müftü Yardımcıları Kemal ARPACI ve Mustafa SOLHAN, İlçe protokolü, veliler ve vatanlaşlar katıldı.

İlçe Müftüsü Şahmurat KAYA yaptığı selamlama konuşmasında 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının önemine değinerek emeği geçenlere teşekkür etti. Açılış konuşması yapan İl Müftü Yardımcımız Mustafa SOLHAN, 4-6 yaş Kur'an Kurslarımız, Çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmelerini hedeflemektedir. Bu nedenle 4-6 Yaşların daha yaygın hale gelmesi gerekmektedir. 

SOLHAN, 4-6 Yaş Kurslarımız sevgi tohumlarını ekmeyi hedeflemektedir. İnsanlığı Hz. Peygamberin evrensel mesajlarıyla buluşturmaktadır. Konuşmaların akabinde minik öğrencilerimiz tarafından okunan süreler, duâlar, istiklal marşı ve semazen gösterisi izleyiciler ve veliler tarafından takdirle karşılandı.
Program hediye takdimi ile sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.