Ağrı Basın

Tutak Gençlerbirliği Spor Kaynaşma Yemeğinde Buluştu

Tutak

Ağrı Amatör Lig'de mücadele veren Tutak Gençlerbirliği futbol takımına iş adamlarından destek sözü geldi.

TUTAK GENÇLERBİRLİĞİ SPOR KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Tutak Haber - Tutak Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Lig maçı öncesinde teknik heyet ve futbolculara yemek verdi.

Geçen yıl kurulup başarılı çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Tutak Gençlerbirliği Spor kulübüne yardımlarda devam ediyor. Gün geçtikçe toparlanıp il bazında yetiştirdiği başarılı sporcularıyla gündem bulan spor kulübü emin adımlarla bu yılki sezon hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yönetim kurulunun organize ettiği yemekte, teknik ekip ve futbolcular bir araya geldi. Yemekli toplantıya daha önce kulübe maddi destek sağlayan; işadamı ve STK Başkanı Rıdvan Özmen, Kulüb Onursal Başkanı Sedat Kılıç, İş insanı Doğan Demirtaş, Siyaset ve politikacı Turan Aydın, Tutak Gençlerbirliği Kulübü Derneği Kurucu Başkanı Muhtar Rıdvan Acar, Tutak Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Sinan Özdemir, Başkan Yardımcısı Faruk Çelik, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı. 

ÖZMEN, AYDIN, DEMİRTAŞ’TAN DESTEK SÖZÜ GELDİ

İşadamı Rıdvan Özmen, siyaset ve politikacı Turan Aydın, İş insanı Doğan Demirtaş yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Tutak Gençlerbirliği antrenmanını ziyaret ederek futbolcular ve yöneticiler ile bir araya geldi. Kulüp Başkanı Sinan Özdemir ve yöneticilerin de hazır bulunduğu ziyarette antrenmanı izleyen işadamları, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Özmen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, "Tutak Gençlerbirliği Sporun bugünkü antrenmanını takip ettik.’’ - Takımımıza her zamankinden daha fazla desteğimizi vereceğimizi futbolcu kardeşlerimize ilettik. Çizilen vizyona katkı koymak ve çıtayı biraz daha yükseltmek gerekir. Bizler topu sahaya koyduk, onu oynatmak ve ileriye taşımak iş adamlarımızın ve bölge halkının desteğiyle mümkün olacaktır. Ekonomik anlamda olduğu kadar sosyal, kültürel, sportif alanlarda da üzerimize düşeni yapıyoruz.

Tutak Gençlerbirliği futbol takımının bölgemizde olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Maçlarını izlemek üzere sahada olacağız. Destek vermek boynumuzun borcudur. Bugün burada Gençlerbirliği yöneticileri ve futbolcuları ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum.” diye konuştu.

Yemekte bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özdemir, duyarlılıkları için iş adamlarına teşekkür etti. Özdemir; "Bu sezon taraftar grubumuz bizleri sezon başında, idman dahil, tüm maçlarımıza gelerek destek verdikleri için şahsım ve kulübümüz adına çok teşekkür ediyorum. 

Kaynaşma ve dayanışma yemeğinde aramızda bulunan işadamlarımıza ve futbolda şampiyonluğun fitilini ateşleyen bu güzide taraftar grubuna, kulübümüz adına bir kez daha teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Futbol takımımızı kurarken istedik ki ayrım yapmadan gençlerimize imkanlar yaratalım. Gençlerbirliğine sahip çıkalım, ailelerimizle maçlara gelip futbolcularımıza destek verelim. Sporun bölgenin imajı ve ailelerin futbola bakışını pozitif yönde etkileyeceğine inanıyorum" dedi. Onursal Başkan Sedat Kılıç, ‘’Gençlerbirliği sporumuz hepimizin bildiği üzere sezon başında yeni bir yapılanmaya gitti. Bölgesel amatör lig maçlarında futbolculara başarılar diliyor, Kulüp Başkanı Sinan Özdemir’e de Gençlerbirliğine sahip çıktığı için bir kez daha teşekkür ediyorum. Destek olanlara saygılar sunuyorum.’’ diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.