Ağrı Basın

Kur'an Kursu Öğrencileri Kumbaralarını Depremzede çocuklara bağışladı

Tutak

Tutak'ta 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını depremzede çocuklara bayram harçlığı olarak ulaştırılması için İlçe Müftüsü Şahmurat KAYA'ya teslim etti.

Minik Yürekler Kumbaralarını Paylaştı

Tutak İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Mahalle Fatih 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını ilçemizde bulunan depremzede çocuklara bayram harçlığı olarak ulaştırılması için İlçe Müftüsü Şahmurat KAYA'ya teslim ettiler. 

Teslim alınan kumbaralar Tutak İlçe Müftüsü Sayın Şahmurat KAYA ve Tutak ilçe Milli Eğitim Müdürü Sayın M. Necmi KARAOĞLAN tarafından depremzede öğrencilerimizin bulunduğu okullar ziyaret edilerek kendilerine teslim edildi.

Müftü KAYA, "Yapılan bu bağışın özellikle 4-6 yaş grubu öğrenciler tarafından yapılması çok önemlidir. Ağaç yaşken eğilir düsturuyla eğitim veren 4-6 Kur'an Kurslarımız ahlaklı, erdemli, milli ve manevi değerlerine sahip nesiller yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Ramazan ayı içerisinde yardımlaşma ve dayanışma adına yavrularımızın gösterdiği bu erdemli davranış bunun en belirgin göstergesidir. Bu anlamlı ve duygu yüklü bağıştan dolayı Kur'an Kursu öğreticilerine ve kendileri minik fakat yürekleri kocaman olan öğrencilerimize çok teşekkür ederim." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Necmi Karaoğlan ise ''Depremzede öğrencilerimizi hatırlayıp böyle bir çalışma yapan minik yavrularımıza, onların eğitimiyle ilgilenen öğretmenlerimize ve koordinasyonu sağlayan ilçe Müftümüze çok teşekkür ederim'' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.