Ağrı Basın

Ağrı'da İş Makinası Uçuruma yuvarlandı! 4 Kişi hayatını kaybetti

Taşlıçay

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde karla mücadele çalışmaları sırasında iş makinesi, tipi sebebiyle 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti.

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde kar nedeniyle kapanan yolu açma çalışmaları yapan iş makinesi, tipi nedeniyle 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti. 

Operatör Necati Şen ve yanındakilerin cansız bedenleri bulundu. Ayrıca, tipide 200'e yakın koyun da telef oldu.

Taşlıçay ilçesinde kar nedeniyle kapanan yolu açma çalışmaları yapan iş makinesi, tipi nedeniyle facia yaşadı. Mezrada koyunlarını almak için gelen iş makinesi, tipide görüşü kaybederek 100 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada operatör Necati Şen ve beraberindeki Mustafa Taşdemir, Yasin Taşdemir ve Raif Aydın hayatını kaybetti.

Olay, pazar günü akşam saatlerinde Taşlıçay ilçesine bağlı Yukarı Düzmeydan köyü Sivrice mezrasında meydana geldi. Koyun sahipleri, İl Özel İdare Müdürlüğü'nden yardım istedi ve operatör Necati Şen, kullandığı iş makinesiyle koyunlara ulaşmaya çalıştı. Ancak yoğun tipi nedeniyle iş makinesi uçuruma yuvarlandı.

Kazanın hemen ardından yapılan kurtarma çalışmalarında operatör Necati Şen ağır yaralı olarak bulundu ve hastaneye kaldırıldı, ancak yaşamını yitirdi. Diğer üç kişinin cansız bedenleri ise sabah saatlerinde kar fırtınası sebebiyle yapılan aramalarda bulundu. Bu trajik olayda ayrıca, tipide 200'e yakın koyunun da telef olduğu belirlendi.

Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, olayı şu şekilde özetledi: "Tipide operatör yolu göremeyince uçurumdan yuvarlanmışlar. Gece yapılan aramada yaralı kurtarılan kepçe operatörü hastanede hayatını kaybetti. Dün akşam ve bu gün yapılan çalışmalar sonucu hepsinin cenazesine ulaşıldı. Yüksekten düşmeleri sebebiyle cenazeler etrafa savrulmuş. Birini de kepçenin altından güçlükle çıkardık. Acımız büyük ve çok üzücü bir olay."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.