Ağrı Basın

Hamur'da Taşıma Serviscilerine Seminer Verildi

Hamur

Hamur'da Kaymakamlık himayesinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda taşımalı servis şoförlerine yarıyıl tatilinde seminer verildi.

Hamur'da ilk ve ortaöğretim öğrencileri ile özel eğitim öğrencilerini taşıyan servis şoförlerine ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Emniyet Amirliği ve jandarma trafik şubesi tarafından güvenli araç, güvenli sürüş konusunda seminer verildi.

2. dönem başlamadan önce bütün araçların teknik özellikleri birebir gözden geçirilerek 2. döneme hazır hale getirilmesi için çalışmalar yapıldı.

Hamur Yatılı Bölge Ortaokulu konferans salonunda yapılan seminerlere taşıma servis müteahhitleri ile şoförler katıldı.

Taşıma yönetmeliğindeki şartlar ile kış şartlarından dolayı alınması gereken önlemler öğrenciye muamelat noktasında yapılması gerekenler başta olmak üzere her konuda bilgilendirme yapıldı.

Şoförlere tanıtıcı el broşürleri dağıtıldı. Seminer sonunda Hamur YBO bahçesinde bekleyen bütün servis araçları tek tek fiziksel anlamda ve evrak konusunda gözden geçirilerek yapılması gerekenler konusunda şoförlere bilgi verildi.

Çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla seminer sona erdi.

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sezai Aslan, ilçe Emniyet Amirliğinden Muhsin Aydın, Ağrı Jandarma Komutanlığı 10. Trafik jandarması tim konutanlığından Mehmet Aslan ve Halil Paçacı seminerci olarak katıldılar.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.