Ağrı Basın

Hamur'da Karne Heyecanı

Hamur

2021-2022 eğitim öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi nedeniyle Ağrı'nın Hamur ilçesinde karne töreni düzenlendi. 

2021-2022 eğitim öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi nedeniyle Ağrı'nın Hamur ilçesinde karne töreni düzenlendi. 

Hamur Aşağı Karabal Halis Özdemir ilk ve Ortaokulunda dönem sonu karne dağıtım töreni yapıldı. 

Karne dağıtım töreninde kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, öğrencilerin tatilde en az az 1 kitap okumalarını mümkünse bunu 5'e kadar çıkarmalarını, iyice dinlenmelerini, oyun oynamalarını, aile ziyareti yapmalarını isterken eksik oldukları konuları gözden geçirmelerini, zayıf olan derslerine çalışmalarını istedi. Özellikle 8. Sınıfların yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmelerini, bu senenin onların hayatında çok önemli bir yeri olduğunu belirttikten sonra konu tekrarlarını yapmalarını, anlamadıkları konularla ilgili not alıp ikinci dönem başından itibaren öğretmenlerden öğrenmelerini ve sınava tam donanımlı girmelerini istedi.

Dönem sonunda okulda derece alan öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim etti. Öğrencilere İyi tatiller dilerken öğretmenleri de salgın sürecindeki gayret ve fedakarlıklarından dolayı tebrik etti. Onların dinlenip iyi bir sinerji ile ikinci döneme başlayacaklarına inandığını söyledi.

Okuldaki törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç 'un yanı sıra Şube Müdürleri Erkan Bozkuş, Sezai Aslan, Okul Müdürü Adem Taşdemir, diğer İdareciler, öğretmen ve veliler hazır bulundular

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.