Ağrı Basın

Rektör Alma, Teknik Bilimler MYO’yu Ziyaret Etti

GÜNDEM

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Rektör Alma, Teknik Bilimler MYO’yu Ziyaret Etti

Rektör Alma’ya ziyaretinde Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş ile Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler eşlik etti.

Ziyaret kapsamında Avcılık ve Yaban Hayatı, Mimarlık ve Şehir Planlama, Elektrik ve Makine Laboratuvarlarını ziyaret eden Rektör Alma ve beraberindeki heyet, görevli personelden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rektör Alma ayrıca akademik ve idari personeller ile bir araya gelerek meslek yüksekokulunun daha da geliştirilmesi adına atılacak adımlar hakkında istişarede bulundu.

“Öncü ve Yenilikçi Meslek Yüksekokullarına İhtiyaç Var”

İncelemelerin ardından açıklamada bulunan Rektör Alma, kendini mesleki olarak yaşam boyu geliştirmenin önemini kavramış nitelikli mezunlar yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Ayrıca sanayi ve hizmet sektörleri ile ilişkileri çeşitli projelerle güçlendirerek bölge kalkınmasına katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirten Rektör Alma, “Ülkemizde gelişmekte olan güncel teknolojik alanlardaki nitelikli eleman ihtiyacının karşılanmasına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Uygulamaya yönelik eğitim, öğretim, araştırma ve geliştirmeyi amaçlayan küresel yaklaşımı yerel açıdan esas alan, iş dünyasında tercih edilen ve yurtdışında da çalışabilecek yeterlilikte mezunlar vermek bizim görevimiz. Bu manada Üniversitemizdeki meslek yüksekokullarında kendini sürekli geliştiren öncü ve yenilikçi elamanlar yetiştirme çabası içerisinde olacağız.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.