Ağrı Basın

Batman Üniversitesi, 15 Temmuz'da Kösedağ'a Tırmandı

GÜNDEM

Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Sekreteri Yasin Çınar liderliğinde, Batman Üniversitesi Dağcılık Topluluğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Kösedağ'a tırmanış düzenledi.

15 Temmuz Direnişi Bir Şahlanış Ruhudur

Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Sekreteri Yasin Çınar eşliğinde Batman Üniversitesi Dağcılık Topluluğu 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ağrı'nın 3. büyük dağı olan Kösedağ'a tırmanış düzenleyip şehitlerimiz anısına bayrak açarak bir açıklama yaptı.

Çınar açıklamasında: "15 Temmuz, hainlere karşı milletimizin bayrağına ve ezanına sahip çıkıldığı, darbeye karşı darbe yapıldığı gündür. 15 Temmuz bir demokrasi şöleni değil bir milletin Allah'u Ekber'in ruh ve manasına sadakatini izhar ettiği şehadet yürüyüşüdür." dedi.

Azîz milletimiz kendi iradesine ve varlığına kasteden bu hain darbe teşebbüsüne karşı yek vücut olup ayağa kalkmış, tarihte eşi benzeri olmayan bir destan yazarak vatanına sahip çıkmıştır. 

Çınar, bütün dünyaya seslenerek "Türkiye üzerine hesap yapanlar bilsinler ki, bu aziz millet var olduğu sürece hiç bir güç vatanımızı parçalamayı, milletimizi bölmeyi, bayrağımızı indirmeyi, devletimizi yıkmayı, ezanlarımızı susturmayı asla başaramayacaktır." ifadesinde bulundu.

Bu aziz vatan, kıyamete kadar dünyanın bütün mazlumlarının umudu ve duası ile milletimizin kutsal yurdu olmaya devam edecektir.

Çınar, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimine karşı mücadelede canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet dilediğini belirtti. Ayrıca gösterdiği büyük cesaret, feraset ve direnişten dolayı aziz milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.