Ağrı Basın

Rektör Alma, TRT Erzurum Radyosunda Tercih Dönemini Değerlendirdi

EĞİTİM

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, TRT Erzurum Radyosunda Tercih Dönemini değerlendirdi.

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, TRT Erzurum Radyosunun canlı yayın konuğu oldu. Rektör Alma söz konusu programda, üniversite tercihlerine değindi ve Iğdır Üniversitesi hakkında detaylı bilgi verdi.

27- Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan üniversite tercihlerinin sona ermesine sayılı günler kala, Iğdır Üniversitesi tanıtım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, TRT Erzurum Radyosuna konuk oldu.

“Medeniyetin Beşiğinden Aydınlık Yarınlara” sloganı ile yola çıkan Iğdır Üniversitesi, Iğdır’a ve bölgeye hizmet için kurulmuş olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Rektör Alma, üniversitemizin tarihçesinden ve mevcut imkânları hakkında detaylı bilgi verdi.

Rektör Alma, Iğdır Üniversitesi ve Iğdır Şehrini Tanıttı

Iğdır’ın ve Iğdır Üniversitesinin öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olduğuna değinen Rektör Alma, “Özellikle geçmiş yılarda problem olan barınmanın, Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü’ne yapılan KYK yurdu ile çözüldüğünü söyleyebiliriz.

Bunun yanında Üniversitemizin bölümleri, kontenjanları, burs ve konaklama imkânları, altyapı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetleri konusunda elimizden gelen gayreti yapmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda nitelikli eğitim almak isteyen aday öğrencileri Iğdır Üniversitesi'ne bekliyoruz.

Öğrencilerimizin öncelikle kendi yapılarına uygun ve istihdam alanları geniş olan bölüm ve programları tercih etmeleri kendileri için faydalı olacaktır. Tercih döneminin aday öğrenciler ve veliler için hayırlara vesile olması diliyorum.” şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.