Ağrı Basın

Şarjda Olan telefonu Eline Alan Kadının Üzerine Yıldırım Düştü!

DÜNYA

Şarjdaki telefonunu eline alan genç kızın üzerine yıldırım düştü

Brezilya'da yaşayan 18 yaşındaki kız Radja Ferreira de Oliveira evinde şarjda olan telefonunu kullandığı sırada üzerine yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Brezilya'da yaşanan olayda bir genç kız, telefonu şarj olurken kullanıyordu. O sırada dışarıda olan şiddetli fırtına sebebiyle pek çok bölgeye yıldırım düştü.

Para eyaletinde yaşayan Radja Ferreira de Oliveira, evinde bu yıldırıma telefon elindeyken yakalandı.

Telefonu kullandığı sırada üzerine yıldırım düşen Radja için eve sağlık ekipleri çağrıldı, fakat ailesi ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ekipleri beklemeden hastaneye kaldırdı. Fakat doktorlar, Radja'nın hayatını kaybettiğini ve yapacak bir şeyin olmadığını söyledi. Para eyaletinde yaşayan Radja Ferreira de Oliveira, evinde bu yıldırıma telefon elindeyken yakalandı.

Geçen haftadan buyana olayın meydana geldiği Para eyaletinde yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybeden üçüncü kişi oldu. Telefonu kullandığı sırada üzerine yıldırım düşen Radja için eve sağlık ekipleri çağrıldı, fakat ailesi ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ekipleri beklemeden hastaneye kaldırdı. Fakat doktorlar, Radja'nın hayatını kaybettiğini ve yapacak bir şeyin olmadığını söyledi. 

Öte yandan Semeao Tavares, birkaç gün önce farklı bir fırtına sırasında kendisine yıldırım çarptığında Apolinario bölgesinde bir telefon görüşmesindeydi. Telefonun iletkenliği sebebiyle o sırada kullanan kişilere akım taşıyan bu cihazların özellikle fırtınalı havalarda kullanımına dikkat edilmesi gerekiyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.