Ağrı Basın

Ağrı Doğubayazıt'ta 5 Bin Litre Gümrük Kaçağı Akaryakıt Ele Geçirildi

Doğubayazıt

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki İl Jandarma Komutanlığınca bir tır parkında 5 bin litre gümrük kaçağı akaryakıt ile gizli yeraltı tankı ele geçirildi.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki bir tır parkında yapılan aramada, 5 bin litre gümrük kaçağı akaryakıt ile gizli yeraltı tankı ele geçirildi. Yakalanan tır parkı sahibi ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Ağrı Valiliği İl Jandarma Komutanlığı Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 21 Haziran 2023 tarihinde Ankara Ticaret Bakanlığı Akaryakıt Özel Ekibi ile birlikte düzenlenen operasyonda Doğubayazıt ilçesinde bir adreste yapılan aramada; (5.000) litre akaryakıt, (1) adet 80.000 litre’ lik yer altı tankı, (4) adet 1.000 litre’ lik akaryakıt tankı, (120) adet 20 litre’ lik plastik bidon, (2) adet akaryakıt dolum pompası ve (3) adet akaryakıt dolum tabancası ele geçirilmiştir.

İş makinesi yardımıyla bulunduğu yerden çıkarılan gizli yeraltı tankı ve diğer tanklarda önce 834 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi. Devam eden aramalarda ise 4166 litre daha kaçak akaryakıt bulundu.

Yakalanan tır parkı sahibi F.A. ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.