Ağrı Basın

Mustafa KARALİ Diyadin Kaymakamlığı görevine atandı

Diyadin

Ağrı’nın Diyadin ilçesine Kaymakam olarak atanan Mustafa Karali yeni görevine başladı.

Ağrı’nın Diyadin ilçesine atanan Kaymakam Mustafa Karali, görevine başladı.

Diyadin Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı'nın 09.03.2022 tarihli onayı ile Diyadin Kaymakamı / Belediye Başkan Vekilliğine atanan Karali'nin ilçede görevine başladığı belirtildi.

Görevine başlayan Kaymakam Karali' yi, hükümet konağı bahçesinde ilçe protokolü tarafından karşılandı.

Daha sonra kaymakamlık toplantı salonunda tanışma toplantısı gerçekleştiren Kaymakam Karali, kurum müdürleri ile sohbet ederek ilçe hakkında bilgi aldı.

Murat Karali Kimdir?

1991 yılında Rize’nin Güneysu ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Rize’de tamamladı. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Halen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kamu yönetimi bilim dalında yüksek lisans çalışmalarına devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Murat Karali'nin Mesleki Kariyeri

2015 yılında Rize Kaymakam Adayı olarak memuriyete başladı. Sırasıyla Rize-Pazar ve Trabzon-Sürmene’de kaymakam refikliği, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu’nda teftiş stajı ve Sinop-Türkeli, Sinop-Ayancık, Trabzon-Düzköy ve Gümüşhane-Torul’da kaymakam vekilliği, Tokat-Artova kaymakamı ve en son Erzurum Çat Kaymakamı iken İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’ nün 09.03.2022 tarihli onayı ile Diyadin Kaymakam V. / Belediye Başkan V. olarak 15.03.2022 tarihinde görevine başlamıştır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.