Ağrı Basın

Yıldız Acar’dan Kur’an-ı Kerime Saygısızlığa Tepki

Ağrı

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, belediye temizlik çalışanlarının çöp konteynerine atılmış Kur’an-ı Kerim bulduklarını söyleyerek bu alçakça saldırıyı kınadığını belirtti.

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, belediye temizlik çalışanlarının çöp konteynerine atılmış Kur’an-ı Kerim bulduklarını belirterek bu alçakça saldırıyı kınıyorum dedi.

KUR'AN-I KERİME yapılan alçakça saldırıyı kınıyorum. Hiç kimsenin haddine değil kutsal değerlere saldırmak. Belediyemize bağlı Temizlik işleri müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Büyük Ağrı Mahallesi Özlem sokakta çöp konteynerine atılan 20 den fazla kutsal kitabımız KURAN-I KERİM, Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acar ve yönetim tarafından Ahmed-i Hani Camii imamına teslim edildi.

Günlük rutin olarak yapılan temizlik çalışmaları esnasında personellerimiz tarafından bulunan ve çöp konteynerine atılan yaklaşık 20 den fazla KURAN-I KERİM, Yasin sureleri ve ayetlerin olduğu 30’a yakın kitap, vicdanımızın sorgulanması gereken görüntülere sahne oldu.

Bu nasıl vicdandır? Dedirten olaya kayıtsız kalmayan Belediye Başkanımız Sayın yıldız Acar’ın talimatı ile toplanan KURAN-I Kerim’ler, bakımları yapılarak Ahmed-i Hani camisine teslim edildi.

Vicdanın ve manevi duyguların sorgulanması gereken bu çirkin olayın hiçbir açıklamasını yapamıyor, Doğubayazıt Belediyesi olarak halkımız adına kınıyoruz.

Ağrı Basın ailesi olarak Doğubayazıt Belediye Başkanımız Sayın Yıldız Acarı tebrik ediyor, yüce kitabımız Kuran-ı Kerime yapılan bu çirkin ve saygısızca davranışı bizlerde lanetliyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.