Ağrı Basın

Yeniden Refah Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmetşafi Erim oldu!

Ağrı

31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmetşafi Erim oldu. Peki Mehmet Şafi Erim kimdir?

Yeniden Refah Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı açıklandı.

31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmetşafi Erim oldu.

Yeniden Refah Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı, geçmiş dönem Ağrı Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlerini yapan Ağrı'nın başarılı bürokratlarından.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde Genel Başkan Fatih Erbakan ile bir araya gelen Mehmetşafi Erim ve Yeniden Refah Partisi Ağrı İl Başkanı Aydın Kuruş birlikte poz vererek adaylığı resmen duyurdular

Mehmetşafi Erim Kimdir ?

1970 yılı Temmuz 19’da Ağrı hamur taze köyde dünyaya geldi.

İlk ve lise tahsilini burada tamamladıktan sonra, 1995 yılında Marmara üniversitesi Beden eğitimi bölümünden mezun oldu. 13 yıl milli eğitimde öğretmenlik ve yöneticilik, 3 yıl Ağrı üniversitesinde yöneticilik, 3,5 yıl Gençlik spor il müdürlüğü, 6 yıl Aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğü yaptın.

17 yıl MGV şube başkanlığı, 4 yıl Kars IĞDIR Ardahan Ağrı il sorumlusu. Aynı illerin 1 yıl Cihannüma il sorumlusu görevlerini yürüttü . 1 yıl yerel dernek BEKİRAN-DER’in başkanlığı görevini yürüttü.

Mehmetşafi Erim Evli ve 5 kız çocuğu babasıdır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.