Ağrı Basın

Verenel Derneği Ağrı'da İhtiyaç Sahiplerini Unutmadı

Ağrı

Verenel Derneği ihtiyaç sahibi çocuklarımızı yerli esnafımıza götürerek gönlünce giyin kampanyamızla ihtiyaç sahibi çoçuklara alışveriş kartı vererek bir ilk yaptık ve istedikleri gibi giyindiler.

GÖNÜLCE GİYİN

İlimizde ihtiyaç sahibi çocuklarımızı yerli esnafımıza götürerek gönlünce giyin kampanyamızla ihtiyaç sahibi çoçuklara alışveriş kartı vererek bir ilk yaptık ve istedikleri gibi giyindiler

VERENEL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ

Hakk’a ve Yaratılmışların En Güzeli İnsana Hizmet Gayesi İleVerenel Derneği, 2008 yılında insana hizmet amacıyla Kayseri’de kurulmuştur. Bölge, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın felakete uğramış, zulüm görmüş, yoklukla imtihan olunan insanların yanında olmak, sofralarına bir kaşık aş, hastalıklarına şifa olmak niyetiyle çıktığımız bu yolda sizlerin de destekleriyle mazlum insanların omuzlarına geleceğe dair umutlar yüklüyoruz.

2008 yılından bu yana birçok coğrafyada bulunan kardeşlerimizin sıkıntısını giderdik, hayatlarına ışık olduk. Gün geçtikçe sayısı artan bağışçılarımızın da desteğiyle Türkiye’nin ve dünyanın dört bir tarafına ulaştık.

Aktif projelerimiz; su kuyusu, burs, yetim projesi, gıda paketleri, Kur’an-ı Kerim kampanyası, verenel kart sistemimiz…İnsanlığa hizmet olabilecek birçok alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Derneğimiz yardim çalismalarinda din, dil, irk ve cinsiyet ayrimi yapmamaktadir.

En önemli önceligimiz insandir. Verenel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ; bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete ugramis, zulüm görmüs, aç veya açikta kalmis; savas, dogal afet gibi sebeplerle magdur olmus, yaralanmis, sakat kalmis; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardim ulastirmak üzere 2008 yilindan bu yana yurt içinde 70 Sube ve Temsilciligi ile faaliyet göstermektedir. Verenel Dernegi hem yurt içinde hem yurt disinda yardim faaliyetleri yürütmektedir.

Ancak Dernegimiz özellikle savas ve dogal afet yasanan kriz bölgelerine yardim ulastirmak amaciyla kurulmus bir dernek oldugundan önceligini bu tür sorunlarin yasandigi yerlere vermektedir.

Akın karaman Ağrı Safa Vakfı Verenel Derneği il Başkanı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.