Ağrı Basın

Vali Varol'dan Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğine ziyaret

Ağrı

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı'yı Birlik binasında ziyaret etti.

AĞRI VALİSİ VAROL, AĞRI İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI SAMANCI `YI ZİYARET ETTİ

Osman Varol, Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğine ziyarette bulundu.

Vali Dr. Osman Varol, Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Samancı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinde çalışma toplantısı gerçekleştiren Vali Dr. Osman Varol, Uygulanan ıslah programları ile Hayvancılık kalitesinin geliştirilmesi ve korunması amacıyla yürütülen faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı.

Ziyaretinden dolayı Başkan Samancı, Ağrı Valisi Dr. Osman Varol `ın birliğe ziyaretinden dolayı teşekkür açıklaması yaptı.

Başkan Samancı, Birliğimizi ziyaret ederek bizleri Şereflendiren devlet büyüğümüz Ağrı Valimiz Sayın Dr. Osman Varol’ a birliğimizce yetiştiricilerimize yaptığımız hizmetler projeler ile yapacağımız hizmetler, projeler ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verdik.

İstişare etik brifing verdik potansiyelini keşf et Ağrı Sloganıyla Sayın Valimizin başlattığı çalışma ile yetiştiricilerimize bir çok hizmet ve faaliyetlerin yanı sıra 5 yılda 750 bin koyun projesi tarım ve Hayvancılık faaliyetlerine sektörümüze çok büyük kazanımları hizmet ve destekleri olmuştur ağrımıza ve sektörümüze yaptığı başarılı hizmet ve destekleri için kurumumuz yetiştiricilerimiz ve şahsım adına sayın Valimize çok teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum….

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.