Ağrı Basın

Türk Büro-Sen Genel Kurulu Sonucu Celalettin Yıldırım Güven Tazeledi

Ağrı

Türk Büro-Sen Ağrı Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu’nu 28 Kasım 2021 Pazar Günü Barış İş Hanı’nda bulunan Türk Eğitim-Sen Ağrı Şubesi Salonu’nda gerçekleştirdi. Tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde Celalettin YILDIRIM ve ekibi güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Türk Büro-Sen Ağrı Şube Başkanı Celalettin YILDIRIM birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. 2007 yılında Ağrı il temsilcisi olarak Türk Büro-Sen ailesine dahil olduğunda, Ağrı ilinde sadece 14 üye ile yola çıktıklarını hatırlatan Yıldırım, geçen yıllar içerisinde bir aile olarak hareket ettiklerini ve Türk Büro-Sen camiasını büyütmek doğrultusunda sarf ettikleri çabaların meyvelerini bugün görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Türk Büro-Sen Ağrı Şube Başkanı Celalettin YILDIRIM konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Türk Büro-Sen Ağrı Şubesi olarak Mayıs ayı itibari ile yetki dönemini 709 üye ile kapatmış bulunuyoruz. Bu başarıda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Bu başarıya erişmemizde Ağrı Şubesi’ne bağlı Artvin İl Temsilciliğimizin de katkıları göz ardı edilemez. Artvin İl Temsilcimiz Engin ULUKÖY de gerek saha çalışmalarında gerekse de teşkilatlanma çalışmalarında ciddi bir başarı grafiği yakalayarak bugünlere erişmemizde önemli katkı sağlamıştır. Bizleri Ağrı ve Artvin illerinde yetkili kılan kamu çalışanlarına teşekkürü bir borç bilerek bizlere vermiş oldukları temsil yetkisini en iyi şekilde kullanmaya gayret edeceğiz.”

Şube Başkanı Celalettin Yıldırım’ın açılış konuşmasının ardından verilen önerge neticesinde Divan Başkanlığına Erhan KILIÇ, Üyeliğe Nihat ÇİFÇİ Üyeliğe Murat KILIÇ oy birliği ile seçildi.

Divanın teşekkülünün ardından söz alan Türk Büro-Sen Artvin İl Temsilcisi Engin ULUKÖY, Şube Başkanı Yıldırım’ın konuşmasına vurgu yaparak; Türk Büro-Sen’in her geçen gün büyüyen gerçek bir aile olduğunu, sendikacılığın kamu çalışanlarının hak ve menfaatlerini gözeterek hak arama fiilinin yanı sıra birlik ve beraberlik olgusunun da pekişmesinde ciddi katkılara bulunduğunu belirterek şunları söyledi; “Bugün burada bir seçim, bir genel kurulun ötesinde, bir akraba ziyareti gerçekleştiriyor gibiyiz. Ailemizin bir ferdi olarak gördüğümüz sevgili ağabeyimiz Celalettin Yıldırım ile bir araya gelebilmiş olmaktan büyük keyif almaktayız. Bu birlik ve beraberliğimiz, Allah’ın izni ile Türk Büro-Sen Genel Kurulu’na da yansıyacak ve yakın zaman içerisinde sendikamız genel yetkili sendika olarak Kamu Çalışanları’nın haklarını hak ettiği noktaya taşıyacaktır. Genel kurulumuzun Ağrı ve Artvin İllerinin yanı sıra Türk Büro-Sen’e ve Türkiye Kamu-Sen’e hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Türk Büro-Sen Artvin İl Temsilcisi Engin ULUKÖY’un konuşmasının ardından. Türk Büro-Sen Genel Başkanı Osman EKSERT’in göndermiş olduğu mesaj genel kurula okundu.

Yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetleme kurulu raporlarının okunarak genel kurul tarafından ibra edilmesinin ardından, gerçekleştirilen tek listeli seçimde kullanılan 64 oyun tamamını alarak güven tazeleyen Celalettin YILDIRIM’a liste ile Ağrı Şube Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;

Celalettin YILDIRIM

Murat BUDAK

Oktay YOLCU

Mahmut GÜNAY

Veysi YILTAŞ

Gökmen ASLANKILIÇ

Engin ULUKÖY

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.