Ağrı Basın

TDV II. Başkanı İhsan Açık Ağrı'da

Ağrı

Türkiye Diyanet Vakfı(TDV) II. Başkanı İhsan Açık, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ve “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında Ağrı'da.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ve “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı(TDV) II. Başkanı İhsan Açık, Ağrı İl Müftülüğünün konuğu oldu.

Hafta kapsamında Ağrı’ya gelen TDV II. Başkanı Açık, ilde bir dizi etkinliğe katıldı.

İlk olarak “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” konulu konferans veren Başkan Açık, daha sonra Merkez Yatılı Bölge Kur’an Kursu’nda öğrencilerle, İbrahim Çeçen Üniversitesi Gençlik Yaşam Merkezinde ise Sivil Toplum Kuruluşları, kurum amirleri ve okul müdürleriyle bir araya geldi.

Açık, Ağrı programı kapsamında son olarak Merkez Hacı Halis Ünsal Camii’nde sabah namazında cemaatle buluştu.

Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük'ün kıldırdığı namaz sonrası Kur’an ayetleri ve hadisler paylaşarak sohbet eden Açık, “ Bizleri eşref-i mahlukat olarak yaratan yüce Rabbimiz bizlerden şükür beklemektedir. Bizler verilen nimetlere karşı nankör olarak anılmak ve Rabbimize karşı hakkıyla kulluk yapabilmek için çokça şükretmeliyiz.

Camiler gibi güzel mekanlarda buluşup en büyük zikir olan namazımızı buralarda eda edersek Rabbimizde bu şükrümüzden dolayı ahirette bizi daha güzel mekanlarda ağırlayacaktır.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.