Ağrı Basın

SOGEP 2022'de “Projem Ağrı” isimli proje hibe almaya hak kazandı

Ağrı

Serhat Kalkınma Ajansının SOGEP 2022 Teklif çağrısına İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak “Projem Ağrı” isimli proje ile hibe almaya hak kazandı.

Vali Dr. Osman VAROL başkanlığında Projem Ağrı (FeTeMM Atölyeleri) İmza Töreni; Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan KÖKREK ve SERKA Genel Sekreteri Nurullah KARACA’nın katılımıyla gerçekleşti.

Serhat Kalkınma Ajansının SOGEP 2022 Teklif çağrısına İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak “Projem Ağrı” isimli proje ile yaptığımız başvuru 2.348.200.06 TL hibe ile destek almaya hak kazanmıştır.

Proje kapsamında il merkezi ve 7 ilçede ortaokul ve lise kademelerindeki öğrencilerimize hizmet verecek tam donanımlı 22 FeTeMM (fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik) atölyesi kurulacaktır.

Proje ile Ağrı ilinde yaşayan geleceğin kadınları ve gençleri olacak öğrencilerimizi günümüzün gelişen ve rekabetçi dünyasına en iyi şekilde hazırlamak adına Müdürlüğümüze bağlı öğretim kademelerinde FeTeMM (fen bilimleri, teknoloji, mühendislik ve matematik) gibi modern eğitim tekniklerini alabilecekleri, bilim, teknoloji ve tasarım faaliyetlerini yürütebilecekleri, sosyal becerilerini geliştirecek ve katkı sağlayacak eğitim ortamları oluşturulacak Projemiz yaratıcı, yetenekli ve fark yaratan bireyler yetiştirmek için tüm eğitim kademelerinde çocuklarımıza söz konusu becerileri kazanacaklardır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.