Ağrı Basın

SGK İl Müdürü Aktaş’tan Ağrı Basın’a ziyaret

Ağrı

Ağrı Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Nuri AKTAŞ, rehberlik ve bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Ağrı Basın Haber sitesi İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan’ı ziyaret etti.

SGK Ağrı İl Müdürü Mehmet Nuri Aktaş, sosyal güvenlik bilincini artırmaya ve kayıt dışı istihdamı önlemeye yönelik rehberlik ve bilgilendirme faaliyetleri kapsamında Ağrı Merkez ve ilçelerinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Ağrı Haberleri - SGK Ağrı İl Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda SGK İl Müdürü Mehmet Nuri Aktaş ve beraberindeki heyet 2022 yılı Rehberlik ve Bilgilendirme Faaliyeti kapsamında, Ağrı Basın (www.agribasin.com) İmtiyaz Sahibi Gazeteci Yüksel Aslan’ı ofisinde ziyaret etti.

SGK Ağrı İl Müdürü Mehmet Nuri Aktaş, yaptığı açıklamada kayıt dışı istihdamla ilgili yapılan çalışmalara değinerek, kurum faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Bilindiği üzere Kurum olarak kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında uyguladığımız temel politika

başlıklarından biri sosyal güvenlik konularında yapılan rehberlik ve bilgilendirme çalışmalarıdır.

Bu kapsamda kayıt dışı istihdamın toplumun sosyal ve ekonomik değerleri üzerinde birçok olumsuz etkisi bulunmaktadır diyen Aktaş, kayıt dışı istihdamın sadece çalışanlar değil işverenler açısından da istenmeyen sonuçlara yol açabildiğini söyledi. 

Gazeteci Yüksel ASLAN’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu anlamda medya kuruluşu olarak kendilerine düşen sosyal sorumlulukları yerine getireceklerinizi ifade etti. 

Ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.