Ağrı Basın

Savcı Sayan'dan Ağrı Spor Müjdesi! Ağrı 1970 Spor kalıyor

Ağrı

Ağrılı sporseverleri derinden üzen ‘Ağrı 1970 spor satıldı’ haberinin ardından Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın girşimleri ile Ağrıspor kalacak müjdesi verdi.

Ağrıspor satılmadı!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan müjdeyi verdi. Ağrıspor, Ağrıspor olarak kalacaktır.

Dün akşam saatlerinde gündeme bomba gibi düşen Ağrı 1970 Sporun satılması konusunda yeni bir gelişme yaşandı.

Sosyal medya hesaplarında gelen tepkiler üzerine gece yarısından sonra Ağrılı iş adamlarımız elbetteki çok değerli iş adamlarıdırlar. Ağrı Spora destek vermek istiyorlarsa Ağrı 1970 Sporun rengini ve ismini değiştirmeden gereken katkıyı yapabilirler.Yönetimi de Üstlenebilirler Ama takımın renkleri ve ismi Ağrının onurudur satılmaz/satılamaz/Satılabilemez ifadeleri ile konuya dahil olan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan haber merkezimize yaptığı açıklama ile yüreklere su serpti.

Başkan Sayan; Dün söz verdiğimiz üzere bugün sabah saatlerinde saygın iş adamlarımızdan Bişar Çoktin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik.

Görüşmede Ağrı Sporun isminin ve renklerinin değişmesi yönündeki söylemlerin Ağrı'da büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığı yarattığını ve bu nedenle hemşehrilerimizin tümünü kuşatan Ağrı Spor ismi ile devam edilmesi noktasında hassasiyet göstermeleri gerektiğine vurgu yaparak Ağrı Spor Kulüp Başkanlıkları süresince yanlarında olacağımızı ve her türlü desteği sunacağımızı ifade ettik.

Bunun üzerine Sayın Çoktin; Ben bu işten vazgeçiyorum sayın başkanım ama Ağrıspor için bir şey yapılacaksa, ,yapacaksanız her iş adamı gibi ben de destek olmaya hazırım ama ben eğer takımı alırsam mutlaka ismini ve rengini değiştirmem lazım. Çünkü ben Doğubayazıt’a özgü bir takım oluşturmak istiyorum, dedi. Dolayısıyla şu anda alım süreci sona ermiştir, almayacaktır.Benim teklifim açık alabilirsiniz ama asla rengini ve ismini değiştiremezsiniz biz buna razi olamayız dedim O da isim ve renk değişmezse alma taraftarı olmadığını söyledi ve bizim içinde olmadığımız desteklemediğimiz uygun görmediğimiz bir satış işine de girmeyeceklerini belirttiler çok kibar ve nazik davrandı ben de kendisine teşekkür ettim.' dedi.

Başkan Sayan konuşmasının sonunda ' Ağrı Spor, Ağrı Spor olarak kalacaktır.’ dedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.