Ağrı Basın

Saim Alpaslan Kalp Krizi geçirdi!

Ağrı

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Saim Alpaslan TOOG'un açılış töreni için gittiği Bursa'da kalp krizi geçirdi.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan’a kalp operasyonu

ATSO Başkanı Saim Alpaslan yerli otomobil TOOG’un Bursa Gemlik’te ki açılış törenine katıldıktan sonra özel araçla ikametine doğru giderken yolda fenalaştı.

Birlikte olduğu arkadaşları tarafından hemen en yakın hastaneye götürülen Alpaslan’ın burada yapılan ilk müdahale sonucu kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Kalp damarlarından üçünün tıkalı olduğu anlaşılan Saim Alpaslan hemen anjio’ya alındı.tıkalı olan damarlardan 2 si açılırken açılamayan bir damar için 1 ay sonrası yeniden bir müdahale gerçekleştirileceği bilgisi verildi. Günü hastanede geçiren Alpaslan’ın yarın taburcu edilmesi bekleniyor.

Saim Alpaslan’ın 1 ay sonra gerçekleşecek olan anjio operasyonunda sonuca ulaşılamaması durumunda bypas olacağıda gelen bilgiler arasında yer alıyor. 

Ağrı Basın Haber Müdürü Yüksel Aslan'da Başkan Saim Alpaslan'a geçmiş olsun dileklerini ileterek Cenab-ı Allah'tan kendisine acil şifalar diledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.