Ağrı Basın

Sadakataşı Derneği Ağrı’da 450 Aileye Kurbanlarınızı ulaştırdı

Ağrı

Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği ihtiyaç sahibi 450 aileye hayır sahiplerinden gelen kurban hisselerini ulaştırdı.

Sadakataşı Derneği tarafından ‘‘Kurban Yeryüzüne Armağan’’ çağrısıyla başlatılan kurban organizasyonu bu yıl başta Türkiye olmak üzere 35 ülkede gerçekleştirildi.

Türkiye’de Ağrı ilimiz dâhil 20 ilde Yurtiçi kurban çalışmalarını gerçekleştiren Sadakataşı Derneği, 500 hissenin kesim ve dağıtım işlemlerini tamamladı.

Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilcisi Yüksel Aslan’da, yurt içi kurban yardımları kapsamında ilimizde 450 ailemize kurban hissesi dağıttıklarını belirtti.

Aslan, daha önceden tespitleri yapılmış olan ailelere ulaşmak için, derneğimizin gönüllülerinin yoğun çalışmasıyla Kurban Bayramının 3. Günü başlayan kesim, parçalama ve poşetleme işlemlerinin ardından 450 ailemizin sofralarına hayırseverlerimiz bağışladığı kurban hisselerini ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yurt Dışı Yardımlarımızda Oldu!

Ağrı’dan başlattığımız ‘‘Kurban Yeryüzüne Armağan’’ çağrısıyla yurt dışında kesilmek üzere yüze yakın kurban bağışı aldık. Dernek gönüllülerimizden Canip Aslan’ı “Burkina Faso’ya” Güven Tatlı kardeşimizi de “Somali’ye” göndererek Yurt dışı kurban bağışlarınızın dağıtımını yapmış olduk.

Bize bu güzel duyguları yaşan siz değerli hayır sahiplerimize, Sadakataşı Derneği Genel Başkanımız Kemal Özdal’a ve tüm sadakataşı derneği çalışan ve gönüllülerine teşekkür ediyorum.

Ümmetin Başı Sağolsun

Sadakataşı Derneği Yüksel Aslan , Mazlumlara ve kimsesizlere hizmet yolunda sınır ve bölge tanımadan çalışan sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerine de çok teşekkür ediyorum.

Bu duygularla İHH İnsani Yardım Vakfı’nın Kurban çalışmaları kapsamında Togo’da bulunan yardım ekibinin geçirdiği trafik kazasında vefat eden Bursa İHH Personeli Ercan Aksoy, İHH Gaziantep gönüllüsü Resul Çerezoğlu ve Togo’daki İHH gönüllüsü İbrahim Chabane rahmet, kazada yaralanan Bursa ve Trabzon gönüllülerinden Mehmet Ali Akpınar ile Mustafa Aydın'a acil şifalar dilerim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.