Ağrı Basın

Sadakataşı Derneği Ağrı’da Ramazan Yardımlarını Sürdürüyor

Ağrı

Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor.

Dernek Ramazan ayı çalışmalarında başta Ağrıda ki ihtiyaç sahipleri olmak üzere yurt içi ve yurt dışı yardım çalışmaları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ülkemizde büyük yıkıma sebep olan depremlerden etkilenen ve Ağrıya gelen depremzede aileler olmak üzere Yetim, kimsesiz, yardıma muhtaç yaşlı ve dul ailelerin yardımına koşuyor.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilcisi Yüksel ASLAN ‘yıllardır şehrimizde ki ihtiyaç sahiplerine gönderilen yardımları ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kıymetli hayırseverlerimizin destekleri ile, bu yıl sadece şehrimizde ki ihtiyaç sahipleri değil, yaşanan Deprem felaketinde bizzat Ağrı ekibi olarak bölgeye intikal ederek 15 günlük bir yardım çalışması yürüttük. Ayrıca şuan da ilimize gelen depremzede ailelerinde ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz.’ diye belirtti.

2023 yılı Ramazan Yardım Faaliyetlerimizi her yıl olduğu gibi bu yılda derneğimizin bayan, erkek ve hatta çocuklardan oluşan gönüllülerimizin yoğun çalışmalarıyla sürdürüyoruz.

Ramazan Ayı boyunca ağrı Merkez ve ilçelerinde yürüttüğümüz yardım çalışmalarında, 2000 ailemize gıda kumanyası, 500 ailemize alışveriş kartı, 250 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğumuza giyim yardımı ve ve giyim kartı dağıtımı yaptık.

Ayrıca yine hayırseverlerimizden gelen 400 bin tl zekât ve fitreyi, Ağrı genelinde ihtiyaç sahipleri ve depremzedelerimize ulaştırdık.

Bu kıymetli yardım çalışmalarımızın mimarı olan, siz değerli bağışçılarımıza ve zaman ve mekân ayırt etmeksizin fedakârca yardım çalışmalarını yürüten derneğimiz gönüllülerine sonsuz teşekkür ederim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.