Ağrı Basın

Rektör KARABULUT’tan Ağrı Basın’a Ziyaret

Ağrı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Abdulhalik Karabulut, Ağrı Basın İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan’ı ziyaret etti.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü kıymetli hocamız Prof.Dr. Abdulhalik KARABULUT, Ağrı Basın İmtiyaz Sahibi Yüksel ASLAN’ı gazete ofisinde ziyaret etti.

Rektör KARABULUT, Ağrı ilimizde üniversite çalışmaları, ilçelerdeki fakültelerde yürütülen faaliyetler, öğrenci yurtları gibi konularda bilgiler verdi.

Rektör Karabulut, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliğinde kurulan bir ekip ile Hazreti Nuh'un Gemisi'ne ait olduğuna inanılan alan ile ilgili ilk resmi çalışmanın başlatıldığını ve bunu Ağrı için, Türkiye için, Dünya için hayırlı ve güzel sonuçlanacağına inandığım bir çalışma olarak ifade etti.

Konuşmasının devamında Ayrıca Tıp Fakültesi öğrencileri içinde 2023-2024 eğitim öğretim yılında 1. Sınıf öğrencisi kabul edecekleri, 4. Sınıf Tıp Fakültesi öğrencilerinin ise 2023-2024 eğitim öğretim yılında Ağrı’da uygulamalı olarak eğitimlerine devam edecekleri müjdesini verdi.

Ağrı Basın İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan’da Sıcak ve samimi bir sohbet havasında geçen ziyaret için Rektör Prof.Dr. Abdulhalik KARABULUT'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.