Ağrı Basın

PTT’nin 182. yıl dönümü Ağrı’da Kutlandı

Ağrı

PTT’nin Kuruluşunun 182. Yıldönümünde Ağrı PTT Şubesi’nin 182. müşterisi ödülü Özfeyzullahoğulları Ltd. Şti. adına iş adamı Vehap Erincik’e verildi.

Vahap Erincik PTT'nin 182. yıl müşresi ödülünü aldı

1840 yılında kurulan PTT’nin 182. Yıl dönümü PTT Ağrı Başmüdürü Kerem Öztürk tarafından kutlandı.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. 23 Ekim 1840 yılında posta nezareti olarak kurulmuş ve Osmanlı İmparatorluğu içinde haberleşmeyi sağlamıştı.

Kurulduğu günden itibaren Türk Milletinin bir çok temel ihtiyacını karşılayan ve her gün hizmet ağını genişleterek 42bini aşkın personeli ile Ülkemize hizmet eden PTT’nin 182. Kuruluş yıldönümünde yılın müşterisi seçilen Özfeyzullahoğulları Ltd.Şti. yönetim kurulu başkanı Vehap Erincik’e plaket takdim etti.

PTT Ağrı Başmüdürü Kerem Öztürk; Kökleri sağlam dalları birçok alana uzanan asırlık bir çınar misali sorumluluklarımızın bilinciyle hizmet ederek çalışmalarımızı sürdürüyor ve kuruluşumuzun 182. Yıl dönümünde çok kıymetli müşterimiz Vehap Erincik’e bu ödülü taktim etmekten mutluluk duyuyoruz ifadelerine yer verdi.

PTT Heyetinden Vali Varol’a ziyaret

Ağrı Valisi Osman Varol, PTT’nin kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla Ağrı PTT Başmüdürü Kerem Öztürk ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT'nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla Ağrı PTT Başmüdürü Kerem Öztürk ve beraberindeki PTT çalışanlarını makamında kabul ederek PTT'nin 182'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Ziyarette Vali Osman Varol, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ)'nin faaliyetleri, amaç ve hedefleri hakkında Başmüdür Öztürk'ten bilgiler aldı.

Vahap Erincik’te yaptığı açıklamada;

PTT ‘nin 182’nci yıl dönümü nedeniyle; yılın müşterisi seçilmem hasebiyle (Özfeyzullahoğulları), PTT Ağrı Başmüdürü sayın: Kerem Öztürk tarafından tebrik edildikten sonra, Ağrı valimiz sayın Dr. Osman Varol tarafından kabul edilip, taltif edildim.

Bu naif kabullerinden mütevellit, Sayın Valimiz Dr. Osman Varol’a teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.