Ağrı Basın

Patnos'ta Trafolardaki Kablolar Çalınıyor!

Ağrı

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesi başta olmak üzere, bir çok mahallede bulunan elektrik trafolarında bulunan antikrom kablolarını kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalınıyor.

Patnos'ta Trafolardaki Kabloları Çalıyorlar

Ağrı'nın Patnos ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesi başta olmak üzere, bir çok mahallede bulunan elektrik trafolarında bulunan antikrom kablolarını kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından çalınıyor. Patnos halkı bu konuda mağdur olduğunu ve yetkililerden bu soruna bir çözüm bulunmasını talep ediyorlar. 

Yunusemre mahallesi sakinlerinden Ö. T. adlı vatandaşın beyanında şu ifadelere yer verildi, "Patnos'ta sürekli olarak elektrik, alt yapı, su ve çöp sorunu her zaman vardır ve yıllar yılıda devam edecektir. Özellikle elektrik kesintileri baya artmaya başlanmıştır. Bulunduğumuz mahallenin suları kuyulardan temin ediliyor ve elektrik olmadan mahallemiz sussuz kalıyor. Defalarca yetkilileri arıyoruz bu elektrikler için ama kısa sürede elektrikler gelmiyor.

Elektrik kesintileri baya çoğalmaya başlandı ve bu kesintilerle birlikte, sokak lambalarının elektrikleride yanmıyor. Bir aya yakındır sokak lambalarımız yanmıyor, mahallede hırsızlık vakalarını duyuyoruz. Yetkililerin bu mahalleyi biraz daha fazla denetime tutulmasını istiyoruz. Elektriklerimiz olmadan, suyumuzda yoktur. Özellikle bizi perişan etmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Son günlerde ise hırsızların trafolarfaki kabloları çalıyor olmasından dolayı, biz çok mağdur oluyoruz. Ben şahsen hakkımı helal etmiyorum. Niye beni ve bizleri mağdur ediyorlar, bu hırsızları yakalanıp hesap sorulmasını devletimizden istiyoruz." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.