Ağrı Basın

Müdür Fedai Din'den Şampiyon Sporcularla Bir Araya Geldi

Ağrı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, başarılı güreşçileri ziyaret ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.

İl Müdürü Fedai Din, 17-18 Temmuz 2023 tarihinde Ankara’da yapılan U13 Türkiye Bayanlar Güreş Şampiyonası'nda 33 kiloda Türkiye şampiyonu olan Şirin Kahraman’ı, U13 Kategorisinde 42 kiloda Türkiye ikincisi olan İkra Tekin’i, Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda; U-11 kategorisinde 30 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Berat Çelik’i, U -13 kategorisinde 44 kiloda Türkiye üçüncüsü olan İbrahim Efe Taşkıran’ı, U-13 kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan İbrahim Hakkı Şahna’yı antrenörleri Adem Şahna’yı başarılarından dolayı tebrik etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Feda Din, Ağrı milli sporcu yetiştiren bir kent olarak tüm branşlarda önemli başarılara imza atmayı başarıyor. Eleşkirt ilçemizde son zamanlarda Güreş branşında olağan üstü başarılara imza attı. Bizler gençlerimizin daha büyük başarılar elde etmesi için tüm imkânlarımızı seferber ederek tesislerimizden 24 saat yararlanmalarına imkân sağlıyoruz.

Bu bağlamda Eleşkirtli sporcularımız başarılarımız için önemli örnek teşkil ediyor. Sporcularımızı ve antrenörümüzü katıldıkları müsabakada elde ettikleri başarılardan dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum"dedi.

İl Müdürü Fedai Din, sporculara eşofman takımı ve spor çantası hediye ederek, başarılarının devamını diledi.

Eleşkirt Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sabahattin Güzel, desteklerinden dolayı İl Müdürü Fedai Din’e teşekkür ederek Eleşkirt Spor Kulübünün formasını hediye etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.