Ağrı Basın

MHP Ağrı İl Başkanı Selahattin Aktaş güven tazeledi

Ağrı

MHP Ağrı İl Başkanlığı'nın 14. Olağan Kongresi, Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Gerçekleşen kongrede mevcut başkan Selahattin Aktaş güven tazeledi.

Kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı okundu ve MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu bir konuşma yaptı. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Selahattin Aktaş, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ağrı İl Başkanlığı'nın 14. Olağan Kongresi bugün gerçekleşti. Kongre, Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapıldı ve saygı duruşuyla başladı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajı kongrede okundu.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, memleketlerinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Osmanağaoğlu, Türk asrını coşkuyla kucaklayacaklarını ve Cumhuriyet'in 100. yılına heyecanla koşmaya devam edeceklerini söyledi.

Osmanağaoğlu ayrıca, bu maratonun sonunda hedeflerinin sadece Ağrı ve Türkiye olmadığını, komşu coğrafyada yaşayan Türk milletini de heyecanlandıracağını belirtti. Ancak, Türk milletinin iradesinin tecelligahı olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin karşısında yaşanan terör saldırısı gibi olayların hala devam ettiğine dikkat çekti.

Kongre, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin mesajının okunmasının ardından yapılan seçimle sonuçlandı. Seçimde tek aday olan mevcut başkan Selahattin Aktaş, delegelerin oybirliğiyle tekrar başkan seçildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.