Ağrı Basın

Memur-Sen Ağrı İl Temsilcisi Fevzi Mağal görevi devraldı

Ağrı

Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşlarında biri olan Memur-Sen’in Ağrı İl Temsilciliğine seçilen Fevzi Mağal görevi Abdurrahman Aslan’dan devraldı.

4 yıldır Memur-Sen Ağrı Temsilciliği görevini yürüten Abdurrahman Aslan, bayrağı Sağlık-Sen Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal’a devretti.

Memur-Sen Ağrı Temsilciliği binasında yapılan yapılan İstişare sonucunda, Sağlık-Sen Ağrı Şube Başkanı Fevzi Mağal, şube başkanlarının oy birliği ile Memur-Sen Ağrı İl Temsilcisi olarak seçildi.

Görevi devreden Abdurrahman ASLAN, görev yaptığı 4 yıllık sürede kendisine destek olan şube başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Fevzi MAĞAL’a başarılar diledi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Fevzi MAĞAL’da yaptığı açıklamada; Ağrı Memur Sen il Başkanlığı, demokratik bir seçim sürecinde delegelerimizin teveccühü bizim yönümüzde oldu.

Yıllardır dava arkadaşlığı yaptığım tüm camiamıza örnek teşkil eden birlikte yol yürüdüğüm başkanım Abdurrahman Aslan'dan Memur-Sen Başkanlık devrini almış bulunmaktayız.

Omuzlarımızı almış olduğumuz bu sorumluluğu taşırken Rabbim bizi üyelerimize yol arkadaşlarımıza davamıza karşı mahcup etmesin inşallah.

Ağrı Memur-Sen Başkanlığına bizi layık gören; Konfederasyonumuzun tüm başkanlarına ve değerli delegasyona gönülden teşekkür ediyorum dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.