Ağrı Basın

Memleket Partisi Ağrı Milletvekili Adayı Daştan’dan AÇGC'ye ziyaret

Ağrı

Memleket Partisi Ağrı Milletvekili Adayı Cenap Daştan, 14 Mayıs Genel Seçimler öncesi seçim çalışmaları kapsamında Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Memleket Partisi Ağrı Milletvekili Adayı Daştan’dan sağduyu çağrısı
Memleket Partisi Ağrı
İl Başkanı Maksut Kösedağ ve parti teşkilatı ile birlikte Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Cenap Daştan, Cemiyet Başkanı Ahmet Genç ve gazeteciler ile bir araya geldi.

İlde yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında gazetecilere bilgi veren Daştan, seçimlere sayılı günler kaldığını belirterek, seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisin de bulundu.

Son günlerde ülkenin farklı noktalarında seçim çalışmaları kapsamında yaşanan olaylara dikkat çeken Daştan, hem vatandaşların hem de seçime giren adayların daha sağduyulu olması gerektiğini ifade ederek; “ Biz yıllardır ilimizin iki parti arasında sıkıştığını ve hak ettiği hizmeti alamadığını görüyoruz. Bu noktadan hareketle ilimizin, halkımızın önündeki engelleri kaldırıp, yeni bir yol, yeni bir sayfa açmak amacıyla aday olduk. İnşallah halkımız 6 gün sonra bizi uygun gördüğü takdirde meclis gidip, ilimiz, halkımız ve ülkemiz için elimizden gelen çalışmayı ortaya koyacağız. Olur da yine halkımızın takdiri seçilemezsek de hiçbir zaman memleketimize hizmet etmekten geri durmayacağız. Elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Burada aslında öncelik olan milletimizin ve ülkemizin huzuru ve güvenliği. Son günlerde baktığımızda yaşanan gerginlikleri ve birkaç tatsız olay gördük ve yaşadık. İnşallah bu tür olayları bir daha görmez ve yaşamayız.

Bizler burada ülkemizin daha iyi yönetilmesi, insanlarımızın daha iyi hizmet alması amacıyla sadece bir seçime gidiyoruz. İnşallah bu seçimler en hayırlı sonuçla, huzurlu, güvenli bir şekilde geçer. Bu noktada herkesin daha sağduyulu davranması, toplumu kutuplaştırıcı dil kullanmaktan kaçınmak oldukça önemli. İnşallah seçim sonuçları herkes için hayırlı olur. Memleketimiz, ülkemiz hak ettiği hizmete kavuşur.” Dedi.
Daştan ve beraberindekiler daha sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından, seçim çalışmalarını sürdürmek üzere cemiyetten ayrıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.