Ağrı Basın

Memleket Partisi Ağrı İl Teşkilatından istifa açıklaması

Ağrı

Memleket Partisi Ağrı İl Başkanı Maksut Kösedağ, sosyal medya hesbından yaptığı paylaşımla Ağrı İl Teşkilatının istifa ettiğini duyurdu.

Memleket Partisi Ağrı İl Teşkilatı istifa etti

Memleket Partisi Ağrı İl Başkanı Maksut Kösedağ, “Davasına sahip çıkmayan ve kendi siyasi geleceği uğruna bu partiye 2 yıldır canla başla emek veren herkesin emeğini görmezden gelen birinin ardından yürümeyeceğiz” ifadeleri ile istifa ettiklerini duyurdu

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Kösedağ, son anda Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Genel Başkan Muharrem İnce’yi sert ifadelerle eleştirdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bu günden itibaren Memleket Partisi Ağrı İl örgütü olarak görevimizden ve parti üyeliğimizden istifa ediyoruz. Davasına sahip çıkmayan ve kendi siyasi geleceği uğruna bu partiye 2 yıldır canla başla emek veren herkesin emeğini görmezden gelen birinin ardından yürümeyeceğiz.”

Yorumlar (2)

Memleket Sevdalisi 12 Ay Önce

Yazik oldu. olan paraniza oldu deger miydi bunlara ? vallada degmezdi. Siyaset sizin gibilerin işi degil. anlayin artik! Bu ikinci partiniz oldu ve bitti. sirada ne var ozdag mi? sarigulun partisi mi?

Agri04 12 Ay Önce

Şımdı kime sokulacaksiniz merak ettim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.