Ağrı Basın

Kızılay Ağrı Şubesinden Ramazan Ayında 'Bir Sınıf Bir Koli' Projesi

Ağrı

Ağrı Valiliği koordinesinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Ağrı Şubesi iş birliğiyle gerçekleştirilen "Bir Sınıf Bir Koli" projesi, il merkezi ve tüm ilçelerdeki okullara boş koliler bırakıyor.

Ağrı'da 'Bir Sınıf Bir Koli' Projesi Bu Ramazan Ayında Da Sürüyor

Öğrenci, öğretmen ve velilerin evlerinden getirdikleri gıda ürünleriyle dolduracakları koliler, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay Ağrı Şubesi ile gönüllüler tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, projenin Ramazan ayı ile birlikte tekrar başladığını ve toplanan gıda kolilerinin 3 aşamada dağıtılacağını açıkladı.

Dağıtımların ilimizdeki ihtiyaç sahiplerine, depremzede ailelere ve deprem bölgesine gönderilerek gerçekleştirileceğini belirten Tatlı, boş gıda kolilerinin Ağrı'daki tüm okullara dağıtılacağını ve her sınıfın bir gıda kolisi hazırlamasının sağlanacağını ifade etti.

Okullara bildirilen gıda kolisi içeriği hakkında ailelerden destek talep eden Orhan Tatlı, dayanışma, kardeşlik ve bereket ayı Ramazan'da kardeşlere yardımların hep birlikte ulaştırılacağını söyledi.

Tatlı, toplanan yardımların dağıtılması sırasında öğrenci, öğretmen ve velilerin de dağıtımlara katılabileceklerini ve kapı kapı iyiliği ulaştırmak için yardımcı olabileceklerini belirtti.

Ayrıca, Ramazan'ın mübarek bir ay olduğunu vurgulayan Tatlı, afetin acılarını hep birlikte atlatacaklarını ifade etti.

Yorumlar (1)

sivil toplum örgütü olmayandan 1 Yıl Önce

çocuğun ailesinden fotoğraf için izin alındı mı sayın Kızılay yetkilileri satılan çadırlardan elde edilen kâr ile ramazon kolisi alınabilir çocuklar sınıf ortamında buna mecbur bırakılmamalıdır her çocuk o kutuya bir şey koymak ister sonra o kutu kapısına geldiğinde daha büyük travma yaşar bu düpedüz pembe siyasettir

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.