Ağrı Basın

HÜDAPAR Ağrı İl Teşkilatından Ak Parti seçim lokaline ziyaret

Ağrı

HÜDAPAR Ağrı İl Teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında, Ak Parti’nin Cumhuriyet Caddesinde açmış olduğu seçim lokalini ziyaret etti. 

HÜDAPAR Ağrı İl Teşkilatı Ak Parti seçim lokalini ziyaret etti

HÜDAPAR Ağrı İl Başkanlığı, Ak Parti Ağrı İl Başkanlığının Cumhuriyet Caddesinde açtığı seçim lokalini ziyaret ederek parti yetkilileriyle görüştü. 

Ziyarete HÜDAPAR İl Başkanı Şaban Gökhan ile birlikte İl Başkan yardımcıları ve parti üyeleri de katıldı. 

Ziyaret esnasında lokalde bulunan parti yetkilileri, üye ve günlülerine seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Gökhan, uzun süre önce başladıkları seçim çalışmalarının son haftasında da hız kesmeden devam ettiğini belirterek, son güne kadar da bu çalışmaların devam edeceğini söyledi. 
Konuşmalarına devam eden Gökhan, seçimin sandıkta kazanılacağına dikkat çekerek, bütün sandık görevlilerinin büyük bir özveriyle sandıkları korumaları gerektiğini ve bu hususta çok hassas olmaları gerektiğini ifade etti. 

Konuşmalarının sonunda bütün üye ve gönüllüleri çalışmaya davet ederek, "bu yarışta bütün eş, dost, akraba, yakın herkesi arayarak sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın yeniden, Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi için ikna edelim ve bunun bu süreçte ne kadar gerekli olduğunun izahatını yapalım" dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.