Ağrı Basın

HÜDA PAR'dan Ağrı Basın imtiyaz sahibi Aslan'a ziyaret

Ağrı

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ve yönetimi kentte yayın hayatını sürdüren Ağrı Basın (agribasin.com) imtiyaz sahibi Yüksel Aslan'ı ziyaret etti.

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanlığı tarafından kentte yürütülen temaslar kapsamında basın ziyaretleri devam ediyor.

HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ve yönetimi, Ağrı Basın (agribasin.com) bürosunu ziyaret etti.

Heyet, İmtiyaz Sahibi Yüksel Aslan tarafından karşılandı. Aslan, "HÜDA PAR'ın siyasi alanda önemli bir boşluğu doldurduğunu inanıyoruz. HÜDA PAR seçimden seçime ziyaretler yapmak yerine seçim döneminde olduğu gibi seçim dönemi dışında çalışmalarını sürdürmesini önemli görüyoruz. Parti olarak sık sık gerçekleştirdiğiniz basın ziyareti ile bizleri dinliyor olmanız, sorunlarımıza hassasiyetle eğilmeniz noktasında mutluyuz.". ifadesini kullandı. Yüksel Aslan, yapılan ziyaret için HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Basını önemsediklerini belirten HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Gökhan, basının doğru haberciliği şiar edindiği sürece memlekette önemli gelişmelere yol açacağını belirtti. Gökhan, "Bakın halkımızın mazlumiyeti göz önünde, masumiyeti göz önünde. Halkımıza yönelik yapılacak hizmetin her yönü ile sahiplenmemiz gerekiyor ve gerçekten halkımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Bu noktada doğruları şiar edinerek basının da hizmetlere öncülük etmesi çok önemlidir. Bu noktada basının pozisyonunu ve basın alanında faaliyet gösteren emektarların yürütecekleri çalışmaların önem arz etmektedir." dedi.


Şaban Gökhan
, "Biz kendi gündemimizi oluşturmaz isek birileri bizim gündemimizi oluşturacak. Siyaset alanında biz neden olması gerektiği yerde değiliz, medyada da siz neden olmanız yerde değilsiniz diye sormamız gerekiyor. Aile hassasiyetlerimize eğildiğimiz kadar, memleketimiz ve Ümmetin sorunlarına aynı hassasiyet ile eğildiğimiz zaman önemli noktada sorunların giderileceğine inanıyoruz. Sizin gibi hassasiyetleri dert edinen medya kuruluşlarının sayısının artması taraftarıyız. Siyaset alanında İslami hassasiyetleri olan, memleket hassasiyetleri olan partilerin sayısının artması taraftarıyız." Şenlinde konuştu.
Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.