Ağrı Basın

HÜDA-PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı Yılmaz'dan AÇGC'ye ziyaret

Ağrı

HÜDA-PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı Muhammet Arif Yılmaz ve beraberindeki heyet Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, seçim sürecini değerlendirdiler. 

AÇGC’ye seçim ziyareti 

HÜDA-PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan ve teşkilat mensuplarının katıldığı ziyarette HÜDA-PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı Muhammet Arif Yılmaz, Ağrı’da devam eden çalışmalarını değerlendirdi.

HÜDA-PAR seçimlere iddialı giriyor 

Seçimin kilit partisinin HÜDA-PAR olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Yılmaz “Seçim çalışmalarımız yüksek bir tempoda devam ediyor. Gittiğimiz her yerde halkımızın yoğun ilgi ve alakası ile karşılaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde düzenleyeceğimiz toplantı ile Ağrı’da bulunan Sivil Toplum Örgütleri ve basın mensupları ile bir araya gelerek projelerimizi açıklayacağız. En büyük projemiz bu halka yalan söylemeyeceğiz, bu halka ihanet etmeyeceğiz ve bu halkın parasını çar, çur ettirmeyeceğiz” dedi. 

Cumhur İttifakına ortak olmaları hasebiyle oy oranlarını resmi olarak göremediklerini bu nedenle bu seçimin çok önemli olduğuna dikkat çeken HÜDA-PAR Ağrı İl Başkanı Şaban Gökhan, partileri hakkında çıkan dedikodulara son noktayı koydu. Bir takım çevrelerde HÜDA-PAR adayının seçimden çekileceği yönünde asparagas haberleri çıktığına vurgu yapan Başkan Gökhan “Biz kimseye seçim kazandırmak yada kaybettirmek üzere kurulan bir parti değiliz.

Partimizin kurulları gerekli görüşmeleri yaparak bu seçime girme karar aldı ve adaylarımızı açıkladı. Ağrı’da iddialı bir şekilde seçime hazırlanıyoruz. Adayımızın çekileceği yönündeki haberler gerçek dışıdır. Bizler bu seçimin en iddialı partilerinden biriyiz ve bu gücümüzü inşallah 31 Mart akşamı herkes görecek” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.