Ağrı Basın

HÜDA PAR Adayı Yılmaz'a Halkın Desteği Artıyor

Ağrı

HÜDA PAR'ın Ağrı Belediye Başkanı Adayı Muhammet Arif Yılmaz, seçim öncesi tüm teşkilatıyla birlikte halkı sandıklara gitmeye çağırdı.

HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı Yılmaz'a halkın teveccühü büyüyor

HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkan Adayı Muhammet Arif Yılmaz, İl Teşkilatı ile birlikte kentte çalışmalarını sürdürüyor. 

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında tüm teşkilat ile birlikte hane hane dolaşarak vatandaşlardan destek isteyen HÜDA PAR Ağrı Belediye Başkanı Adayı Muhammet Arif Yılmaz, tüm halkı sandıklara gitmeleri gerektiğini söyledi.

Yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdüren Yılmaz ziyaretlerini HÜDA PAR Ağrı İl Teşkilatı tüm kademeleri ile beraber yürütüyor.

Yürüttükleri çalışmaları halkın ilgi gösterdiğini, kendilerine yönelik bir teveccühün olduğunu hatırlatan Muhammet Arif Yılmaz, "Seçimlere günler kala kar, soğuk hava demeden hamdolsun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünde Ağrı'nın Gazi ve Beşevler mahallesindeyiz hamdolsun halkımızın büyük bir teveccühü var. Bu teveccüh inşallah 31 Mart seçimlerinde sandığa yansıyacak. Tüm halkımızı sandık başına davet ediyoruz, HÜDA PAR'a davet ediyoruz, HÜDA PAR'dan yana oylarını kullanmalarını davet ediyoruz." dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.