Ağrı Basın

HAK-İŞ Konfederasyonu Ağrı İl Başkanlığında Devir Teslim

Ağrı

Hak-İş Ağrı İl Başkanı Ahmet VAROL Ailevi Sağlık Sebeplerinden Ötürü , Öz Sağlık-İş Sendikası Ağrı Şube Başkanı Hakan YILDIRIM başkanlığı devretti.

HAK - İŞ KONFEDERASYONU AĞRI İL BAŞKANLIĞI 'NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

2009 Yılından beri Ağrı 'da vermiş olduğu hizmetler ile Hak-İş Ağrı İl Başkanlığını Ailevi Sağlık Sebeplerinden Ötürü sonlandırmak zorunda kalan Ahmet VAROL bugün itibari ile Öz Sağlık-İş Sendikası Ağrı Şube Başkanı Hakan YILDIRIM Bey’ e Hak iş İl Başkanlığını devrediyorum cümlelerini Kullanarak devir teslim Törenini Gerçekleştirildi.

Devir teslim Törenini sırasında konuşan Ahmet VAROL;

HAK-İŞ Konfederasyonumuzun İşçi ve Emekçiler için yaptığı mücadeleyi sahada anlatacağım. biz emekçiler Hak-İş'le var olduk bundan sonrada var olmaya devam edeceğiz.

VAROL, “ Konfederasyonumuzun Genel Başkanı Mahmut ARSLAN ve Yönetimi ile Sendikamızın Genel Başkanları ve Yönetimleri Öz Gıda-İş Sendikamızın Genel Başkanı Halil ÇUKUTLİ ve yönetimine Ağrı İlimizde her zaman yanımda olan Şube Başkanlarımıza ve Yönetimlerine, İl Başkanlarımıza, Temsilcilerimize, Kıymetli üyelerimize STK Başkanlarımıza Kurum Amirlerimize teşekkür ediyorum.

Benim için Konfederasyonum ve Sendikalarımızın hep var olacağını bu dava kardeşliğinin her zaman var olacağını , gönüllerimiz her zaman işçi ve emekçi çalışanların hak ve menfaatleri için çarpacağını herkesin bilmesini isterim”. cümlelerine yer vererek konuşmasını son verdi …

HAK-İŞ Konfederasyonu Ağrı İl Başkanlığı Görevini Yeni devralan Öz Sağlık İş Sendikası Ağrı Şube Başkanı Hakan Yıldırım'da ;

9 yıllık Emek Mücadelesinde Hak İş Ailesinin Bir ferdi olarak Birlikte Mücadele verdiğimiz Bu sahada iyi hizmetleri birlikte ifaa ettiğimiz yol Arkadaşımız dava insanı Ahmet VAROL ’un Ağrı ilimiz de Hak İş konfederasyonumuz Adına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek,

Yıllardan beridir birlikte hizmet etmenin gururunu yaşarken Ailevi Sağlık sebeplerinden dolayı Hak iş İl Başkanlık görevini bırakması bizleri üzse de Her şeyin Başı Sağlıktır.

Yıldırım “ Konfederasyonumuzun Genel Başkanı Mahmut ARSLAN ve Yönetimine, Öz Sağlık İş Sendikamızın Genel Başkanı Devlet SERT ve yönetimine , Ağrı Şube Yönetimime, Ağrı İlimizde Hizmet veren Diğer Sendikalarımızın Yöneticilerine , İş yeri temsilcilerimize ve komite başkanlıklarımıza , Kıymetli üyelerimize teşekkür ediyorum. Diyerek,

Tarafıma Verilen görevi en iyi şekilde sürdürüleceğimden Kimsenin şüphesi olmasın Allah’ ın izni ile daha önce yapmış olduğumuz hizmetler nasıl En iyi Şekilde yapıldıysa Ağrı Geneli Tüm İşçi Ve Emekçi Kardeşlerimizi Temsil Etmek adına HAK İŞ Konfederasyonumuzun Bir Parçası olması için Ayrıca Çağrı da bulunuyorum.

HAK-İŞ Konfederasyonunun misyonu ve ilkelerine göre hareket ederek bu bayrağı İşçi ve Emekçi kardeşlerimizle hep birlikte en yükseklere çıkaracağız. Cümlelerine yer verdi.

GELİN HEP BİRLİKTE HAK İŞ Lİ OLALIM HAK İŞ ÇATISI ALTINDA TOPLANALIM…

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR…

“ YAŞASIN HAK İŞ YAŞASIN EMEĞİN EVRENSEL GÜCÜ “

Hakan YILDIRIM

Hak İş Ağrı İl Başkanı ve Öz Sağlık İş Sendikası Şube Başkanı

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.