Ağrı Basın

Gelecek Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Murat Gök

Ağrı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, bugün yaptığı bir açıklama ile Murat Gök'ü Ağrı Belediye Başkanlığı için resmi aday olarak ilan etti.

İl Başkanı Murat Gök, Ağrı Belediye Başkan Adayı Olarak İlan Edildi
Gök, adaylığını sosyal medya üzerinden duyurarak Ağrı sevdasını ve şehir için hazırladığı projeleri vurguladı.

Gelecek Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Murat Gök, yaptığı açıklamada, "Ağrı için yeni bir başlangıç yapmaktan onur duyuyorum. Bizim yönetimimizde Ağrı, hak ettiği hizmeti alacak ve şehir olarak layık olduğu değeri görecektir. Şehrimiz için hazırladığımız projelerle Ağrı'yı geleceğe taşıyacağız." dedi.

Gelecek Partisi'nin Ağrı Belediye Başkan adayı Murat Gök
, Saadet Partisi'nin kendisine verdiği desteğe dair de teşekkür etmeyi unutmadı. Gök, Saadet Partisi'nin desteğinin önemine de değindi. Ağrı Belediye Başkan Adayı Murat Gök, "Bu onurlu adaylık sürecinde, yanımda olan Saadet Partisi'nin değerli il, ilçe yöneticilerine ve tüm partililere derin şükranlarımı sunuyorum. Saadet Partisi'nin desteğiyle, Ağrı'yı daha güzel bir geleceğe taşıma hedefimize bir adım daha yaklaştık.Güzel Ağrı’mızı tüm siyasi renkler ile şeffaf ve hep birlikte yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

Gök'ün adaylığı, Ağrı'nın tüm kesimlerinden olumlu tepkiler alırken, şehrin geleceği için umut veren bir gelişme olarak karşılandı. Gelecek Partisi'nin Ağrı'da güçlü bir değişim ve dönüşüm vaadiyle seçimlere hazırlandığı belirtildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.