Ağrı Basın

Gelecek Partili Murat Gök'ten Memurlara İkametgah Baskısını iddiası

Ağrı

Gelecek Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Gök, Ağrı'da memurlara yönelik ikametgah baskısı yapıldığını iddia ederek tepki gösterdi.

GELECEK PARTİLİ GÖK, "MEMURLARA İKAMETGAH BASKISI KABUL EDİLEMEZ!"

Gelecek Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Gök, son günlerde gelen duyumlar üzerine Ağrı'daki memurlara yönelik yapılan ikametgah baskısını kınayarak, yetkililere sert tepki gösterdi.

AĞRI'DA NELER OLUYOR?

Başkan Murat Gök, "Ağrı Doğubayazıt'ın Gürbulak köyü sınırında çalışan memurların, Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci ve Gürbulak Bölge Müdür Vekili İbrahim Aksoy tarafından, yerel seçimlerde belirli bir parti lehine sonuç alabilmek adına ikametgahlarını merkeze almaya zorlandıklarına dair duyumlar almaktayız." dedi.
SEÇİM ÖNCESİ OY TAŞIMA MANEVRALARI

"Önümüzdeki yerel seçimde oy taşıma meselesini epey konuşacağımız aşikâr. Gümrük personelinin, aileleriyle birlikte ikametgahlarını Ağrı Merkez'e taşımaları için baskı altında tutuldukları, imza atmaya zorlandıkları ve bu imzaların sonuçlarına dair belirsiz bir tablo oluşturdukları bilgisini aldık." şeklinde konuştu Gök.
SERT TEPKİ: "DEMOKRASİNİN KIRMIZI ÇİZGİSİ AŞILAMAZ"

Gök, açıklamasını şu sözlerle sürdürdü; "Seçimler, demokrasinin temel taşıdır. Hiçbir baskı ve manipülasyonla, insanların iradeleri üzerinde oyun oynamak kabul edilemez. Memurlarımızın, mülk sahibini dahi bilmedikleri adreslere zorla yerleştirilmeye çalışılması, demokrasimizin kırmızı çizgisini aşmaktır. Yetkililere buradan sesleniyorum: Bu tür oyunlara ve manevralara girmeniz, milletimizin gözünden kaçmaz."

Gelecek Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Gök, konunun takipçisi olacaklarını ve hukuki sürecin başlatılması için gerekli adımları atacaklarını belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.