Ağrı Basın

Ekrem Çelebi; Yeşim Tekstil Ağrı'da yatırımlarına devam edecek

Ağrı

Ağrı Milletvekili Çelebi, "Tekstil firması yatırımlarına devam edecek"

Çeşitli sebepler ile Ağrı'da ki faaliyetlerini sonlandırmayı düşünen tekstil firması CEO'sunu ziyaret eden AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, firmanın kentteki yatırımlarına devam edeceğini belirtti.

Ağrı Tekstil Kent bölgesinde faaliyet yürüten ve bünyesinde bin 700 kişinin çalıştığı tekstil firmasının kentteki fabrikasını çeşitli sebeplerden dolayı durdurma kararı aldığı bilgisi üzerine AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, firmanın CEO'su Şenol Şenkaya ile Bursa'da görüştü.

Ağrı’daki siyasiler kentte faaliyet gösteren tekstil firmalarının kapatılmaması için çağrıda bulundu Yapılan ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan Çelebi yaptığı bilgilendirmede firmanın kentte çalışmalarına ve yatırımlarına devam edeceği bilgisini paylaştı.

Ekrem Çelebi Sosyal Medya Hesabında şu ifadelere yer verdi;

Yeşim Tekstil CEO'su Sn Şenol Şankaya ile Bursa ilinde bir araya gelerek,Yeşim Tekstil tarafından ilimizde yürütülen faaliyetleri istişare ettik Yeşim Tekstil ilimizde yatırımlarını sürdürecek Ağrı'da istihdam sağlayan her projede sorunların çözümü noktasında takipçisi olacağız

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.