Ağrı Basın

Diyanet-Sen Ağrı Şube Başkanı Çınar'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Ağrı

Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerdir. Diyanet- Sen Ağrı Şube Başkanı Yasin Çınar 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerdir.Diyanet- Sen Ağrı Şube Başkanı Yasin Çınar 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 
Çınar mesajında; ülkemizin istikbali olan çocuk ve gençlerimizi yetiştirmek için hiçbir çabadan kaçınmayan, yurdun dört bir köşesinde görevi başında olan fedakar öğretmenlere emeklerinden dolayı minnettar olduğunu dile getirdi. 

Çınar, bir ulusun çağdaş ülküler düzeyine erişebilmesi; Eğitim ve Öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülebilmesi ile ancak öğretmenlerle mümkün olabileceğini söyledi.

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğitimciden mahrumiyet bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanmamıştır.

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedekarlığı gösteren, taze ruhları işleyen, nesiller yetiştiren, ülkeler değil gönüller fetheden, bizimle hayatı paylaşan, bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren, sabrını ve sevgisini öğrenim hayatımız boyunca bizden esirgemeyen, öğrencilerinin üzerine titreyen, gömleğinizin düğmesi açılınca eliyle kapatan, ayağımıza taş dokunsa bizden önce üzülen " ÖĞRETMEN " dır.

Bir öğretmen doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur.

Bu vesile ile; İki cihan güneşi Efendimiz ( s.a.v) ve İslamın atanan ilk öğretmeni Mus'ab bin ümeyr ( r.a) olmak üzere tüm öğretmenlerimizin,

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde çalısan tüm Eğitimcilerin ve Kur- an Kursu Öğreticilerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.