Ağrı Basın

Deva Partisi Başkanı Dağtekin'den Aslan'a Ziyaret

Ağrı

Deva Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin ''21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'' münasebetiyle Ağrı Basın imtiyaz sahibi Yüksel Aslan'ı ziyaret etti.

Deva partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin ve yönetim kurulu üyeleri Dünya Gazeteciler Günü sebebiyle Ağrı Basın Gazetesi ve www.agribasin.com Haber sitesi imtiyaz sahibi Yüksel Aslan'ı ziyaret etti.

Kamuoyuna haber ve bilgi akışını zamanında ve tarafsız bir biçimde yansıtmak için zor şartlar altında çalışan gazetecilerin günü tebrik eden Dağtekin, Ağrı'nın sorunları ve çözümleri için Ağrı Basınıyla sık sık bir araya geleceklerini belirtti.

Bu temennilerle 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günümüzü kutlayan Deva Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin, iyi niyet temennilerinde bulundu.

Ağrı Basın Gazetesi İmtiyaz sahibi Yüksel Aslan'da ziytaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu güzel günümüzde bizleri unutmayarak bizzat ziyaretimize gelen Deva Partisi İl Başakanı Murat Dağtekin başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine Ağrı Basın ailesi olarak teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.